In deze Corona tijd spelen we geen indoor optredens i.v.m. de gezondheids risico’s. Het was dan ook een verademing om op 23 augustus 2020 wel te kunnen spelen op de Houtmaat op een buitenpodium. Als altijd goed verzorgd en met de maximale 100 bezoekers werd het toch een fijn optreden. Ian Lucas viel in als drummer omdat Jan Griemink een nieuwe heup heeft gekregen. En daardoor werd Pinball Wizard wel een hele speciale uitvoering.


LOFT is een 60’s coverband oorspronkelijk bestaande uit Hengelose muzikanten. Erik Schott, bassist en oprichter begon zijn muzikale carrière in de zestiger jaren als zanger van de band The Few. In 2008 pakte hij de draad weer op en begon met LOFT.

LOFT bestaat daarom al meer dan 10 jaar en is in de tussentijd uitgegroeid tot een ware euregioband, met muzikanten uit Hengelo, Bentheim, De Lutte, Neede, Enschede en Oldenzaal.

Ons doel is om goed in het gehoor liggende muziek uit de jaren zestig en zeventig te spelen, om daarmee ons publiek een fijne middag of avond te bezorgen.

Wij spelen daarom vooral bekende hits uit de sixties (en seventies) van artiesten zoals, de Rolling Stones, The Beatles, Creedence Clearwater Revival en de Bee Gee’s, maar ook Nederlands werk van o.a. de Sandy Coast, Earth and Fire en de Golden Earring.

Maar we maken ok wel degelijk uitstapjes naar het meer heden, zoals nummers van Amy Winehouse en Ilse de Lange.

LOFT bestaat op dit moment uit Tonnie Riethorst – lead vocals , Janneke Oostenenk, Agnes Riekhoff  en Joke Goedhart – Backing vocals, Miguel Lopez Barranco op toetsen, Herman Riekhoff op slag gitaar, Jan Polhuis op Solo gitaar, Jan Griemink op drums en Erik Schott op basgitaar.