Even voorstellen, Rob Timmermans.

Geen categorie

Even voorstellen, Rob Timmermans.

Hallo, ik ben Rob Timmermans en kom uit Lochem. Ik ben geboren in de 6o’s. Ik ben 57 jaar en samen met Ineke Maciag hebben we vier kinderen, allemaal jongemannen inmiddels. Sinds 2010 zing ik in een popkoor en tussendoor heb ik bij diverse gelegenheidsbandjes gezongen. Ik heb 2 jaar zangles gehad bij een klassiek geschoolde docente en op dit moment heb ik zangles bij een pop docente wat gewoon heel erg leuk en leerzaam is. Ik zing heel erg graag en was al een tijdje op zoek naar een goede en toffe band. Erg gaaf dat ik auditie mocht doen bij LOFT en dat ze mij als zanger hebben gekozen om samen een muzikaal feestje te maken en veel plezier met elkaar te hebben. De 60’s & 70’s zijn voor mij dé jaren waarin het allemaal begon en de muziek puur was. Ik kijk er naar uit om op te mogen treden en weer ouderwets te kunnen genieten met elkaar.

Met een muzikale groet, Rob

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *